Een vakantiehuis, villa, cottage, bungalow, appartement of groepsaccomadatie in Nederland huren?. Even lekker een weekend weg op vakantie.

U heeft er misschien nog nooit over nagedacht maar vakantiehuizen in Nederland zijn ook zeer aantrekkelijk, lekker een vakantie dichtbij huis.
U kunt enorm veel ondernemen, zoals fietsen, naar een attractie of museum gaan, maar ook als u van vissen houdt id een vakantiehuis in Nederland een prima plek.
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een boerderij op het platteland, een gezellig vakantiehuis in bosrijke omgeving, een luxe villa aan het water of een riant groepshuis

Nederland waterland

Vakantiehuizen in Nederland aan de kust of nabij het water, er zijn enorm veel waterwegen, meren en vennen maakt van Nederland een waterland bij uitstek.
Nederland heeft een uitgestrekte kust, met schone stranden, prachtige duinlandschappen, gezellige strandtenten, levendige badplaatsen en kilometers prachtige fietspaden door duinen en bossen.
U kunt dus kiezen voor een verblijf aan de Nederlandse kust.

In de buurt van een van de vele plassen of meren kunt u genieten van veel recreatie, zoals de Vinkeveense Plassen, de Biesbosch, de Loosdrechtse Plassen, het Veluwemeer en niet te vergeten de Friese Meren.
Daarbij kunt u genieten een sportieve watersportvakantie, waar u verblijft in een van de villa’s villa’s op een vakantiepark aan het water, en natuurlijk is slapen op een boot ook een mogelijkheid.
Of kiest u liever voor een confortabel landhuis aan het IJsselmeer.
Kortom voor de watersporter is er genoeg te doen in Nederland.

De natuur

Ondek ook eens hoe bosrijk Nederland is vanuit een vakantiehuis.
Er zijn genoeg landelijk gelegen vakantiehuizen of authentieke boerderijen, met een prachtig uitzicht over de weilanden, of een huisje in de bossen, of op een landgoed.
Kom volledig tot rust!

Maak kennis met de regio en de natuur.
Natuurmonumenten beheert inmiddels al meer dan 350 natuurgebieden, waarvan er maar liefst 20 tot Nationaal Park zijn benoemd, verdeeld over het land.
In de parken is een diversiteit van landschappen te vinden; duinen, bossen, heide, laagveen, getijdenwater, beekdalen en vennen.

De cultuur

Want ook op cultureel gebied is er van alles te ontdekken. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn de 4 grote kunststeden, waar een heleboel te doen is.
Kies voor een weekendje Amsterdam, of bijvoorbeeld een weekendje Den Haag. Alles is mogelijk.
Vanuit onze stadsappartementen verken je op je gemakje de grote steden, met haar grote aanbod van musea, historie, winkels en uitgaansgelegenheden.

Er zijn ook vele historische stadjes, zoals Delft, Hoorn, Enkhuizen, Arnhem of het Bourgondische Maastricht.

En voor de kinderen zijn ook vele attractieparken beschikbaar in Nederland.!

Ga op vakantie dichtbij huis, geniet van al het pracht en praal. Ga dus voor een vakantiehuis in Nederland!

Kijk hier voor het aanbod!